Etsimme Varainhoitajaa

Familiam on riippumaton multi family office, joka palvelee varakkaita yksityishenkilöitä ja perheitä. Kasvumme jatkuu ja toivottavasti sinä olet mukana tiimissämme.

ETSIMME VARAINHOITAJAA

Kehutaanko sinua ajoituksen mestariksi? Oletko syntynyt asiakaspalvelijaksi? Suhtaudutko sijoittamiseen intohimolla? Hyvä! Etsimme nimittäin Familiam Asset Managementin pöydän taakse osaavaa Varainhoitajaa.

TAIDOT TIKISSÄ?
Haussa on rehti ja hyväntuulinen henkilö, jolla pysyvät pallot ilmassa kiireenkin keskellä. Kommunikoit luontevasti puhelimessa, mutta viihdyt yhtä lailla asiakkaiden luona. Bonuspisteitä saat siitä, että tunnet jo valmiiksi ison asiakaskannan, seuraat aktiivisesti taloutta ja hahmotat sijoittamisen prosessit yhtenä toimivana kokonaisuutena.

SYDÄN MUKANA?
Suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Hullaannumme järkevistä mahdollisuuksista, sykimme markkinan mukana ja arvostamme oikeaa osaamista. Välitämme aidosti jokaisesta asiakkaastamme ja olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Samaa tinkimättömyyttä edellytämme uusilta tulokkailta.

ASENNE KOHDILLAAN?
Olet elementissäsi palvellessasi asiakkaita, mutta nautit myös tiimityöstä kulissien takana. Teemme töitä tiiviissä ja harvinaisen kivassa työyhteisössä, hyvällä fiiliksellä, ja siksi odotamme sinultakin oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja positiivista asennetta.

TERVETULOA MUKAAN!
Jos tunnet kuuluvasi joukkoon, lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus Tommille osoitteeseen tommi.saarnio@familiam.fi
Lisätiedot numerosta 040 719 9055.

 

#familiamperhe @familiam.fi