Familiam on allekirjoittanut 21 miljoonan euron rahoitussopimuksen GoByBiken kanssa

30.9.2021 Familiam on allekirjoittanut 21 miljoonan euron rahoitussopimuksen GoByBiken kanssa.

GoByBike on Suomen suosituin työsuhdepyöräpalvelu, jonka avulla työnantajat voivat mahdollistaa työsuhdepyörät koko henkilöstölleen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Vuoden 2021 alussa lanseeratulla palvelulla on jo yli 500 yritysasiakasta, jotka työllistävät yhteensä yli 50 000 työntekijää. GoByBike palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti, ja joustavan palvelun avulla työntekijät voivat vapaasti valita millaisen työsuhdepyörän he haluavat itselleen hankkia.

Työsuhdepyörästä tuli 1.1.2021 alkaen veroton luontoisetu 1200 euroon asti vuosittain ja uudistus on otettu suomalaisilla työpaikoilla innostuneesti vastaan. Työsuhdepyörä on työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja. Pyörällä voi ajaa ilman rajoituksia sekä työmatkoilla että vapaa-ajalla. Työsuhdepyörä voi myös olla sähköavusteinen.

 

Martin Sundman, Salkunhoitaja, Familia Asset Managment Oy

”GoByBiken liiketoimintamalli on nopeasti skaalautuva ja haluamme olla omalta osaltamme edistämässä terveellisiä elämäntapoja. Yhtiön liiketoiminnassa yhdistyy luonnollisella tavalla vihreät arvot, ajan henki ja voimakas kasvu. GoByBike on Suomen markkinajohtaja ja Familiamilla on halu olla mukana tässä kasvutarinassa ja tulee antamaan yhtiölle täyden tukensa.”

 

Tommi Ylönen, toimitusjohtaja, GoByBike Finland Oy

”Familiamin asiantuntemus ja ketteryys yhdistettynä laajaan kontaktiverkostoon tekee heistä kiinnostavan sijoituskumppanin. Työsuhdepyörä on sekä työnantajien että työntekijöiden puolelta ollut himoittu luontoisetu. Työsuhdepyörän laaja yleistyminen vaatii kuitenkin joustavampia rahoitusratkaisuja kuin mihin perinteisten rahoitustuotteiden osalta ollaan totuttu. Tämä merkittävä sijoitus on erinomainen avaus ja nyt luotu rahoitusrakenne luo meille skaalautuvan rahoitusmallin ja mahdollistaa palvelumme kehittämisen edelleen.”

 

Lisätietoja:

Familia Asset Management Oy:

Martin Sundman
+358503241515
martin.sundman@familiam.fi
familiam.fi

Gobybike Finland Oy:

Tommi Ylönen
+358504873721
tommi@gobybike.fi
gobybike.fi